Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șapte cetățeni nepalezi, angajați în Sulina, s-au intoxicat cu monoxid de carbon încercând să se încălzească

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șapte nepalezi, angajati la spații verzi în Sulina, erau cazați în cazarma unei unități militare și au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Potrivit primelor informații, ei ar fi încercat să pornească un generator, căci furtuna de zăpadă din weekend a lăsat localitatea fără energie electrică.

Cei șapte nepalezi au ajuns azi-noapte la unitatea de primiri urgențe din Sulina după ce au fost găsiți de un alt coleg. Trei dintre ei erau inconștienți și aveau nevoie de oxigen, spun medicii.

O barcă a serviciului de ambulanță i-a dus la Tulcea unde bărbații au fost preluați de medici. Starea lor de sănătate este in continuare gravă. Ceilalți colegi au primit tratament și sunt acum în afara oricărui pericol.

Se pare că unul dintre nepalezi a încercat să pornească un generator care să alimenteze containerele unde locuiesc nepalezii. Așa s-au intoxicat cu monoxid de carbon și li s-a făcut rău.

Citește și
Explozii stație GPL Crevedia
Doi cetățeni nepalezi, răniți în exploziile de la Crevedia, vor fi transferați în străinătate

La Sulina furtuna de sambătă a lăsat orasul fără curent electric si fără apă. Nici acum, dupa 4 zile, problemele nu s-au rezolvat. Unitatea de primiri urgențe funcționează cu ajutorul unui generator.

În oraș, nici rețelele de telefonie, nici internetul nu funcționează. Grav este ca nici serviciul 112 nu poate fi folosit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult