Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Salma Hayek, într-un costum mulat la aniversarea a 54 de ani. Cum arată actrița

Actrița Salma Hayek se prezintă complet uimitor la vârsta de 54 de ani. Vedeta a pozat de ziua ei în costum de baie și le-a arătat fanilor în ce formă maximă se menține.

Salma Hayek a împlinit miercuri, 2 septembrie, frumoasa vârstă de 54 de ani, dar anii nu i se văd, de loc, pe chip sau pe trup. Actrița și-a unduit trupul într-o postură incitantă pentru fani și a distribuit apoi fotografia pe contul ei de Instagram.

Vedeta, care este căsătorită cu miliardarul François-Henri Pinault, a ales o locație superbă pentru ședința foto, cu marea în fundal, fără să precizeze unde a făcut-o.

S-a afișat însă într-un costum de baie negru perfect mulat, dar a păstrat decența, acoperindu-și partea posterioară a corpului cu un șal negru de mătase, fluturând în bătaia vântului.

Citește și
salma hayek
Salma Hayek îl acuză pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală. Actrița susține că a amenințat-o cu moartea

Toată ținută a fost asortată cu o pălărie de paie și o pereche de ochelari negri de soare.

Sub fotografia distribuită pe rețelele sociale, cu o zi înainte de aniversare, Salma Hayek a scris „Ghici cine împlinește 54 de ani mâine? Apropo, aceasta nu este o zi de joi!”

Potrivit Daily Star, acum 24 de ani, Salma Hayek a apărut tot într-un costum de baie, dar din două piese, în filmul de groază From Dusk Till Dawn - de la Apusul la Răsăritul Soarelui, într-o ipostază similară, fără ca acum să se remarce diferențe notabile între imagini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult