Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a tatuat într-un șopron și a murit la puțin timp. Incredibil ce a pățit artistul tatuator după incident

Un bărbat a murit la puțin timp după ce a ales să se tatueze într-un salon improvizat într-o magazie. Artistul tatuator a fost găsit vinovat pentru moartea clientului său.  

Tony James Learmount, din Teesside, Anglia, este acuzat că a lucrat într-un spațiu improvizat pentru a face tatuaje. Bărbatul în vârstă de 35 de ani lucra practic într-un șopron, fără să dețină niciun fel de aviz.

Unul din clienții săi a făcut septicemie după ce s-a tatuat la el. Artistul a fost atunci raportat la poliție și amendat cu 1.000 de lire sterline

„Infecția s-a dezvoltat inițial în jurul zonei unui nou tatuaj. Poliția din Cleveland a investigat și acest lucru a dus la confirmarea faptului că tatuatorul era domnul Tony James Learmount din Donnington Green, Middlesbrough. Aceeași locație în care a avut loc tatuajul", a declarat procurorul de caz, conform Mirror.

Poliția a făcut percheziții în șopronul bărbatului și i-a confiscat echipamentul. Artistul a fost în cele din urmă arestat.

Citește și
tatuaj
Metoda extremă la care a apelat un bărbat ca să nu-și mai uite ochelarii de vedere. Și-a tatuat ramele pe față | VIDEO

„Nu își amintea de cât timp funcționa magazia în acel moment. În ciuda unei solicitări din partea ofițerilor de protecție publică, dl Learmount nu a putut să furnizeze o listă a clienților pe care i-a tatuat la studio. El „a ars actele", după propriile sale cuvinte", a mai spus procurorul.

Ancheta poliției privind moartea clientului s-a încheiat fără a se lua măsuri suplimentare. Locația în care s-a tatuat a fost închisă definitiv, iar artistul a fost eliberat după o audiere care a avut loc recent. El a fost acuzat doar de faptul că nu și-a înregistrat adresa ca sediu pentru tatuaje.

„Suntem limitați în ceea ce privește amenda pe care o putem impune. Acest caz a fost foarte tulburător - atât putem face în această instanță”, au spus procurorii.

Potrivit Teesside Live, Learmount a fost amendat cu 1.000 de lire sterline și a trebuit să plătească încă 400 de lire sterline pentru o suprataxă pentru victimă, plus 300 de lire sterline pentru cheltuielile de judecată. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult