Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a răsturnat cu mașina în curbă, i-a înjurat pe martori și a fugit. Pasagerii au rămas captivit în autoturism

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer care s-a răsturnat cu mașina în sâmbătă dimineață pe o stradă din orașul Bucecea, județul Botoșani, a fugit de la locul accidentului și i-a lăsat captivi în mașină pe toți cei trei pasageri.

Printre aceștia, și o copilă de aproximativ 12 ani, spun martorii care au scos victimele din caroserie, până la sosirea autorităților. Tot martorii au povestit că șoferul era recalcitrant și ar fi fost băut.

Polițiștii îl caută acum pe șoferul fugar.

Martorii le-au spus poliţiştilor ca maşina circula cu viteză mare, iar într-o curbă a lovit în plin un autoturism parcat pe trotuar, după care s-a răsturnat. Toate cele patru persoane aflate în mașină - șoferul și cei trei pasageri - au rămas blocate şi au fost scoase din caroserie de localnicii alertaţi de zgomot.

Salvatorii spun că șoferul ar fi fost băut şi, după l-au scos din maşină, i-a înjurat, i-a îmbrâncit, după care a luat-o la fugă.

Citește și
Sofer
Șofer blocat în noroi de Revelion, găsit dezbrăcat în mașină de jandarmi. „Vreau haine și țigări”

Reporter: Au venit cu viteză? Femeie: Cu foarte mare viteză. Uitaţi câţi metri a zburat maşina asta. Reporter: Câţi erau în maşină? Femeie: Patru. Am fost aici de la început. Unul din ei a dispărut. Era foarte recalcitrant. Reporter: Era şi un copil în maşină? Femeie: O fată de vreo 12 ani. I-a ajutat ginerele meu şi au ieşit din maşină. Pompierii şi personalul de pe cele trei ambulanțe care au sosit la faţa locului au mai găsit doar pasagerii din maşină. Unul dintre ei a primit îngrijiri la faţa locului, iar fetiţa şi încă un adult au fost transportaţi la spital pentru evaluare şi investigaţii amănunţite.

În portbagajul maşinii a fost găsită şi o căpriţă ranită, care a fost scoasă de echipele de intervenţie.

Pentru că mașina a lovit şi o ţeavă de alimentare cu gaze, pompierii au chemat o echipă de la firma de distribuţie.

plt. Cătălin Guluțanu, ISU Botoşani: "Între timp, noi am asigurat zona pentru că erau suspiciuni ca o ţeavă de gaz să fie ruptă, dar nu s-a confirmat.

Pasagerul care a primit îngrijiri la faţa locului nu le-a putut oferi prea multe indicii poliţiştilor. Reporter: Şoferul a fugit? Pasager: Şoferul s-a certat cu el şi a fugit. În maşină mai era fata mea, fratele şi eu. Reporter: Dar unde a fugit? Pasager: Nu ştiu… că s-a certat cu omul ăsta. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi încearcă să stabilească circumstanţele în care s-a petrecut accidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult