Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românul din Italia care și-a ucis cu sălbăticie soția și a încercat să-i incendieze trupul și-a aflat pedeapsa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un român de 40 de ani care şi-a ucis cu sălbăticie soţia, apoi a încercat să-i incendieze trupul, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Conform procurorilor, cei doi soţi, stabiliţi de multă vreme în Italia, s-au certat în decembrie 2020, pentru că bărbatul, nemulțumit de viața în Toscana, voia să se întoarcă acasă - în județul Botoșani, dar partenera lui se opunea.

Scandalul a culminat cu această crimă şocantă. Anchetatorii au găsit pe trupul victimei de 32 de ani, zeci de răni. Și suspectul fusese înjunghiat, semn că între cei doi s-a dat o luptă. De altfel, bărbatul a susținut inițial că el s-a apărat, dar - având în vedere leziunile victimei - această ipoteză n-a stat în picioare.

El a fost cel care a chemat echipajele de urgență, după ce - în încercarea de a șterge urmele - a dat foc trupului femeii, dar flăcările s-au extins în întreaga încăpere.

Judecătorii au decis, acum, să îl condamne la închisoare pe viaţă pe bărbat, dar au stabilit și daune record pe care individul va trebui să le plătească rudelor soției - e vorba de 1,7 milioane de euro.  

Citește și
Mara Britanie
Crima care a îngrozit Anglia. Cum a ucis-o Nicolae Paizan pe iubita sa, cu 40 de ani mai tânără

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult