Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românii pot primi ajutor de la stat 200.000 de euro dacă îşi fac firmă de reparat nave spaţiale la sat

Deşi sună ca o glumă, "întreținerea și repararea navelor spațiale" poate fi înregistrată ca activitate la Registrul Comerţului şi poate primi fonduri - dacă activitatea are loc în mediul rural

 

Potrivit AvocatNet, o firmă care se ocupă cu "Întreținerea și repararea navelor spațiale" poate fi înființată în România, la Registrul Comerţului, adăugând în actul constitutiv al viitoarei societăți codul CAEN 3316 - Repararea și întreținerea aeronavelor și navelor spațiale.

Și pentru că această activitate trebuia susținută suplimentar, pentru mai mulți ani repararea și întreținerea navelor spațiale a fost o activitate eligibilă în cadrul măsurilor 6.2 și 6.4 din Programul Național de Dezvoltare Rurală, destinate înființării de activități non-agricole în spațiul rural.

Persoanele interesate puteau obține până la 200.000 de euro pentru a-și înființa la țară un atelier pentru repararea navelor spațiale. Cu toate acestea, nu avem informații că o astfel de activitate chiar a primit finanțare nerambursabilă.

Citește și
Nava spațială „Starship” a Space X a explodat la aterizare
Nava spațială „Starship” a Space X a explodat la aterizare

Citeşte pe AvocatNet.ro ce alte afaceri neobişnuite îţi poţi deschide în România

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult