Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cei care n-au ajuns nici la mare nici la munte de 1 mai s-au relaxat la terase și în parcuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Românii care n-au ajuns nici la mare nici la munte se pot considera mai norocoși acum pentru că se bucură de vremea frumoasă la terase sau în parcurile din orașe când ceilalți sunt pe drum spre case.

Rămași acasă de 1 mai mulți au umplut grădinile restaurantelor ori au stat la cozi să-și cumpere mici cu muștar.

Pare că nimeni nu rămâne de 1 mai fără grătare, nici măcar cei care poate aveau reţineri la început şi au rămas acasă nu scăpa fără 2-3 mici. Ademeniţi de mirosul puternic, dar şi de fumul dens aici în nordul capitalei oamenii s-au aşezat la coadă. Au venit după fum şi iată aici au găsit un grătar plin. Bucătarii au pregătit peste 10 mii de mici şi au pus grătarul aproape de trotuar pt a fi sigur că nu rezistă nimeni ispitei.

Pe grătar s-au rumenit mic după mic și ceafă după ceafă pentru sutele de oameni care au aşteptat să cumpere la pachet.

Cei care au în grijă grătarele n-au avut nicio clipă de odihnă.

Mulţi au căutat în oraşe terase ascunse de vegetaţie şi au petrecut acolo cu prietenii ori familia în jurul meselor pline cu bucate tradiţionale şi licori cu bule.

De altfel şi meniurile bistrourilor şi restaurantelor au suferit modificări de 1 Mai. În această grădină oaspeţii au savurat mici cu şampanie.

Bărbat: ”Ne bucurăm foarte tare de vremea de afară şi de un prânz aşa cum se cuvine, cu mititei, n-aveam cum să-i ratăm, dar pe gourmet mai aşa pe fines, am venit să mâncăm mici şi să ne bucurăm de un pahar de şampanie alături”.

Bere cu mici sau şampanie cu mici?! În funcţie de preferinţe. Însă toată lumea e de acord că atunci când vine vorba de muzică ea nu poate să lipsească. Centrul Vechi al capitalei s-a transformat în sărbătoare, toate terasele sunt pline iar pe alei este un adevărat furnicar.

Cu copii, căţei şi prieteni, centrul s-a animat rapid, iar mesele au fost lungi şi bogate. (mulţi oameni la mese cu multe beri)

Petrecerile în capitală au început de sâmbătă noapte şi s-au încheiat în paşi de dans.

Fată: ”Vrem să ne distrăm. Cel mai mult îmi place în centrul vechi ca e distracţie lume multă şi e aproape de casa. Am un bebe mic acasă”.

Cei care au căutat liniştea au petrecut câteva ore printre plante şi flori spectaculos colorate la grădina Botanică, unde s-au format cozi la intrare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult