Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rezultatul negocierilor cu fermierii din Botoșani și Timiș, anunțate de Florin Barbu: „în bugetul Ministerului există bani”

Fermierii din Botoșani și Timiș au înțeles că există bani pentru rezolvarea revendicărilor, iar măsurile vor fi adoptate în următoarele săptămâni, a spus ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Florin Barbu a anunţat miercuri că, după cinci ore de dezbateri, fermierii din Botoşani şi Timiş au înţeles că vor fi rezolvate revendicările acestora, transmite news.ro.

„Discuţii cu fermierii din Botoşani şi Timiş! După cinci ore de dezbateri, fermierii din Botoşani şi Timiş au înţeles că în bugetul Ministerului există bani pentru toate problemele lor şi că prin actele normative adoptate şi pe care le vom adopta în săptămânile viitoare, vom rezolva revendicările lor”, a scris Florin Barbu, miercuri, pe Facebook.

Ministrul a adăugat că se bucură că „dialogul a fost soluţia şi le-am promis că vom avea o comunicare mult mai bună, prin comunicate de presă cât mai explicite şi întâlniri periodice”.

„Sunt alături, ca întotdeauna, de fermierii noştri şi le mulţumesc tuturor pentru răbdare, munca depusă şi implicare!”, a conchis ministrul Agriculturii.  

Citește și
Protest transportatori și fermieri
Senatul s-a reunit în sesiune extraordinară pentru fermieri și transportatori. Ce modificări ar putea fi aduse

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult