Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reglare de conturi în Dâmboviţa. Şapte bărbaţi sunt cercetaţi după ce s-au bătut cu obiecte contondente şi cu un cuţit

Şapte bărbaţi din judeţul Dâmboviţa sunt cercetaţi, patru în stare de arest preventiv, într-un dosar de tentativă de omor, lovire şi alte violenţe şi mărturie mincinoasă, deschis în urma unei altercaţii în care au fost implicate mai multe persoane.

Suspecţii s-ar fi agresat reciproc, dar şi pe alte patru persoane, folosind obiecte contondente şi un cuţit.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a transmis, vineri, că a fost documentată activitatea infracţională a şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 48 de ani, probatoriul fiind administrat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti.

Aceştia sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal deschis pentru tentativă de omor, lovire sau alte violenţe, complicitate la lovire sau alte violenţe şi mărturie mincinoasă.

Astfel, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a dispus, miercuri, reţinerea celor şapte bărbaţi, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar joi a propus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a patru dintre bănuiţi pentru o perioadă de 30 de zile, măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile faţă de alţi doi şi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul celeilalte persoane.

Citește și
Bărbat ucis în bătaie în fața Parcului Crângași din Capitală. Atacatorii au fost prinși
Bărbat ucis în bătaie în fața Parcului Crângași din Capitală. Atacatorii au fost prinși

”Investigaţiile efectuate au relevat faptul că, data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 19:00, în zona spaţiului ce deserveşte organizarea Târgului Săptămânal din comuna Gura Şuţii, ar fi avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, produs sub forma a trei momente distincte, ce au implicat exercitarea reciprocă de acte de agresiune fizică, inclusiv prin folosirea de obiecte contondente şi a unui obiect tăietor-înţepător (cuţit). Astfel, patru dintre bărbaţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tentativă la omor, fiind bănuiţi că s-ar fi agresat fizic reciproc, dar şi pe alte patru persoane”, a arătat IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, un alt bărbat, de 40 de ani, este cercetat după ce ar fi pus la dispoziţia celor implicaţi două ţevi şi o cheie, acestea fiind folosite în timpul conflictului. În plus, în timpul audierii, bărbatul ar fi omis să prezinte toate informaţiile cunoscute şi relevante pentru cauza penală.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse în continuare măsurile legale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult