Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regele Charles al III-lea, în primul său discurs ca suveran: Îmi exprim dragostea pentru Harry şi Meghan

Your browser doesn't support HTML5 video.

Regele Charles al III-lea şi-a exprimat vineri, în primul său discurs ca suveran, dragostea pentru fiul său Harry şi soţia Meghan.  

Gestul regelui este unul cu însemnătate pentru cuplul care, în ultima perioadă, a avut o relaţie tensionată cu familia regală britanică, relatează agenţiile internaţionale de presă, citate de Agerpres

"Vreau de asemenea să-mi exprim dragostea pentru Harry şi Meghan în contextul în care ei continuă să-şi construiască viaţa în străinătate", a spus suveranul, ale cărui relaţii cu fiul său mai mic s-au degradat foarte mult, potrivit presei britanice.

În acelaşi discurs, Charles le-a acordat vineri titlurile de prinţ şi prinţesă de Walles fiului său cel mare William şi nurorii sale Kate, dând mai departe titlurile pe care el şi răposata sa soţie Diana le-au deţinut.

"Cu Catherine alături de el, noii noştri prinţ şi prinţesă de Walles vor continua să inspire şi să conducă conversaţiile naţionale, ajutând la aducerea celor marginali în centru, acolo unde pot primi un ajutor vital", a spus Charles al III-lea.

Citește și
familia regala
Cine a fost alături de Regina Elisabeta atunci când a murit. William și Harry nu au ajuns la timp la Balmoral

Charles, care a devenit prinţ de Walles în 1958, a devenit în mod automat rege la moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, joi.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult