Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reconstituire făcută minut cu minut de anchetatori. Cum au arătat ultimele clipe de viață pentru DJ Lalla

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar detalii noi despre moartea tinerei DJ Lalla în Mamaia. Laura Roșca a plecat în dimineața de 28 august din blocul în care stătea, sub pretextul că merge să facă o plimbare.  

Camerele de supraveghere din zonă au surprins-o prin parcările cluburilor din nordul stațiunii. Anchetatorii constănțeni au refăcut minut cu minut traseul Laurei înainte să se înece.

La ora 08:31 a plecat din blocul în care stătea la un prieten și a zis că merge să facă o plimbare. Camerele de supraveghere din zonă au surprins-o în jurul orei 08:39 cum iese de pe aleea dintre blocuri și ajunge în parcarea cluburilor din nordul stațiunii. Acolo ar fi stat preț de câteva minute, iar la 08:55 ar fi ajuns pe plajă, unde și-a lăsat lucrurile și a intrat în apă. De altfel, obiectele ei personale au fost găsite de un trecător joi dimineață, la scurt timp după ce tânără a intrat în apă. Omul i-a luat lucrurile și s-a făcut nevăzut. A fost identificat de polițiști sâmbăta, când a și înapoiat căștile, telefonul și tenișii. Necropsia a arătat că DJ Lalla a murit înecată. Anchetatorii iau în calcul fie un act suicidal, fie un accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult