Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Recidivistul din lift a agresat și tâlhărit trei femei, în doar câteva ore, în Sectorul 6. Individul a fost prins

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac după atac, vineri seară, în Sectorul 6 al Capitalei! În mai puțin de trei ore, trei femei au fost agresate sexual, iar două dintre ele și tâlhărite, de un individ care s-a năpustit asupra lor în lift.

Suspectul - recidivist - a fost prins în scurt timp în zona unde a dat ultima lovitură. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum agresorul acționează imediat ce uşile liftului s-au închis. Într-un moment în care victima nu privește spre el, individul apasă de mai multe ori pe ultimul buton și atacă din senin. Femeia încearcă să îi țină piept și iese în genunchi din lift, în timp ce se luptă cu suspectul, care reușește în final să fugă.

Bărbatul a atacat însă din nou, în mai puțin de o jumătate de oră. Într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei, dar și la alte două adrese, individul a agresat și jefuit trei femei cu vârste cuprinse între 27 și 38 de ani!

Victimele au sunat la 112, iar polițiștii au început imediat căutările.

Citește și
violator roman
Agresor sexual în serie român, prins în Spania. Tânărul își găsea victimele în parc

Bărbatul de 45 de ani a fost găsit de către oamenii legii și adus la secţia 20 de poliţie pentru audieri.

Individul a furat și o geantă cu un laptop de la una dintre victime și 150 de lei de la alta.

Crina Eșanu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: „Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Serviciului Invetigații Criminale Sector 6, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de agresiune sexuală și a două infracțiuni de tâlhărie."

Sunt fapte pentru care suspectul riscă ani grei după gratii. El nu este la prima abatere. Bărbatul a fost eliberat din închisoare în august anul trecut, după ce a fost condamnat pentru tâlhărie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult