Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacţia unui medic când îi e adus un copil cu dizabilităţi. "Fă altul, e gratis"

O femeie a rămas șocată în momentul în care medicii i-au spus ”să-și abandoneze copilul cu dizabilități și să încerce din nou”.

Svetlana Borodulina este o femeie din Rusia, care a născut-o Nika cu ajutorul unui donator. Însă fiica ei s-a născut cu dizabilități, iar când a mers la doctor cu aceasta, medicii i-au spus ”să încerce să facă un alt copil, deoarece este gratis”.

Femeia vrea acum să dea în judecată clinica donatoare, pentru a-I plăti fiicei sale tratamenul. Nika are acum doi ani și jumătate și suferă de atrofie musculară spinală, potrivit The Star

„Clinica mi-a promis un copil normal, sănătos. Nu sunt medic, nu înțeleg astfel de probleme. Am făcut toate testele pe care mi le-au prescris, pentru că era vorba despre sănătatea copilului meu”, a spus femeia.

Deși clinica i-a promis Svetlanei un copil perfect sănătos, la 4 luni, Nika a devenit lentă și avea dificultiți în a-și ține capul. Copilul a fost atunci examinat de un neurolog care a spus că suferă de o boală care putea fi chiar fatală.

Citește și
copil cazut
Un elev a căzut de la etajul al doilea al unei școli din Bistrița. Cum s-a produs accidentul

”Am întrebat ce pot face și mi s-a spus să pregătesc un sicriu”, a mai povestit femeia, care susține că reprezentanții clinicii i-au propus să îi ofere un nou donator, pentru a scăpa de copilul cu dizabilități.

În prezent, copilul se află într-un program special, în care primește injecții, la prețul de 102.000 lire sterline.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult