Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kim Jong-un a supravegheat testatarea unei noi arme. Reacția acestuia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat testarea unei noi arme tactice ghidate, a anunţat joi agenţia nord-coreeană KCNA.

KCNA nu a descris despre ce armă este vorba exact, dar 'tactic' implică o arma cu rază scurtă de acţiune, spre deosebire de rachetele balistice cu rază lungă de acţiune percepute drept o ameninţare la adresa SUA.

În timpul testării a fost verificată funcţionarea "sistemului special de ghidare în zbor şi încărcarea unei ogive puternice", a precizat KCNA, informează Agerpres.

Kim Jong-un a calificat acest test drept un 'eveniment de o foarte mare importanţă pentru creşterea puterii de luptă a armatei populare' nord-coreene.

Citește și
Fotograful lui Kim Jong-un a fost concediat
Kim Jong-un și-a concediat fotograful, acuzându-l că i-a distrus „demnitatea supremă”

Liderul nord-coreean a 'ghidat testarea tirului' care a fost îndreptat asupra mai multor ţinte'.

Anunţul Phenianului survine după ce miercuri Centrul pentru Studii Strategice şi Internaţionale, un institut american, a menţionat reluarea activităţii la principalul sit nuclear nord-coreean, un semnal care ar putea indica o posibilă reluare de către Phenian a programului său de înarmare atomică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult