Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Razie printre șoferi, după valul de accidente mortale din ultimele zile. Zeci de șoferi au fost lăsați pietoni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de şoferi din mai multe judeţe au rămas fără permis sau au fost amendaţi pentru că au încălcat regulile de circulaţie.

 

Poliţiştii au organizat mai multe filtre, mai ales după seria neagră de accidente mortale din ultimele zile. În cele mai multe cazuri, sancţiunile au fost drastice.

Polițist: „Aţi circulat cu viteza de 116 km pe raza localităţii, o să vă reţinem permisul de conducere 90 de zile”

Șofer: Cât ?

Polițist: „116, aţi fost înregistrat de pistolul radar” În Gorj, poliţiştii au folosit pistolul radar pentru a-i identifica pe şoferii grăbiţi.

Polițist: „Aţi fost înregistrat de aparatul video radar cu viteza de 103 km/h depăşind astfel cu 53 de km viteză maximă admisă pe sectorul de drum”

Citește și
curent
Razie de amploare a polițiștilor din Galați, pentru a-i depista pe cei care fură energie electrică

Șofer: „Nu am mers cu viteză.”

Alţii au încălcat linia continuă şi, de asemenea, au rămas fără permis.

Șofer: „Da, am depăşit pe linie continuă”

Reporter: Nu ai observat ?

Șofer: „Când am intrat nu era linie continuă, dar, ulterior, am păţit-o, asta este” „V-am luat permisul 30 de zile, sancţiunea este 290 de lei în 15 zile” i-a comunicat însă polițistul. În ultimii doi ani, numărul accidentelor mortale, produse din cauza vitezei prea mari, a fost în continuă creştere, în Gorj, şi nu numai.

Lucian Stroe – Poliţia Rutieră Gorj: „Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, înregistrăm creşteri la un singur indicator, cel al persoanelor decedate.” Razia a avut loc și la Hunedoara, agenţii au aplicat sancţiuni şi i-au tras pe dreapta pe şoferii vitezomani. Cei sancţionaţi de poliţişti pot contesta în instanţă măsurile aplicate de agenţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult