Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Razie pe șoselele din țară. Mai mult șoferi au rămas fără permis de conducere sau au fost amendați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer de 25 de ani a fost încătușat de polițiștii din Mehedinți, după ce a fost prins băut la volan și fără permis de conducere.  

Agenții au dat peste șoferul de ocazie în timpul unei razii de amploare pe drumurile din județ. În urma verificărilor, zeci de conducători auto au fost amendați.

Tânărul de 25 de ani, de loc din Dolj, a fost oprit de polițiști pe o șosea din Mehedinți. Individul a fost supus probei cu etilotestul, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În plus, omul nu avea permis de conducere, așa că a fost reținut.

Alți șoferi trași pe dreapta au rămas pietoni și fără numere de înmatriculare pentru că transportau persoane fără să aibă autorizație.

La capitolul centură de siguranță s-au găsit, de asemenea, nereguli.

Citește și
Dragonul Roșu
Razie la Dragonul Roşu şi Mega Shop. Mai multe magazine au fost închise de ANPC

Cătălin Vulcănescu, șef Poliția Rutieră Mehedinți: „Am identificat conducători auto care conduceau autovehicule de transport marfă manipulând aparatul tahograf, utilizând alte cartele tahografice".

Șofer: „Mi se pare normal să fie în drum, ca să își facă treaba, că ați văzut ce nenorociri se întâmplă, la fel cu alcooltestul și cu acele drugtest.E foarte bine”.

Șofer: „Sunt destule probleme. Alcoolul și drogurile”.

Agenții au împărțit amenzi în valoare totală de aproape 34.000 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult