Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Razie în București și Ilfov. Mai mulți șoferi au rămas pietoni și s-au ales cu dosare penale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au fost controale de amploare ale polițiștilor azi-noapte pe străzile din București și Ilfov.  

Unii dintre șoferi au rămas pietoni și s-au ales cu dosare penale, după ce au consumat substanțe interzise și s-au urcat la volan.

Doar în Ilfov, polițiștii au dat 165 de amenzi șoferilor. Însă, au fost controale și la diferiți agenți economici sau la cei care dețin arme.

În Capitală, oamenii legii au verificat și dacă mașinile au defecțiuni tehnice sau modificări nedeclarate.

Acesta este unul dintre șoferii prinși pe picior greșit de polițiștii din Ilfov noaptea trecută. Un alt bărbat nu a oprit la semnalul agenților, iar aceștia au plecat în urmărirea lui. Cursa s-a terminat într-un şanţ.

Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: „Bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, care a indicat un rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.”

Ambii șoferi au acum dosare penale. La acțiune a participat și Dak, un câine de urmă care a verificat fiecare mașină.

Șofer: ”Trebuie făcute verificări. Nu se merge în siguranță.”

Pe tot parcursul zilei, polițiștii din Ilfov au fost pe teren. Au fost în control la diferiți agenți economici, unde au aplicat 17 amenzi, dar i-au verificat și pe cei care dețin arme.

În Piața Victoriei din București, polițiștii, împreună cu inspectorii de la Registrul Auto Român, au verificat starea tehnică a mașinilor și motocicletelor.

27 de șoferi s-au ales cu amenzi în valoare de aproximativ 12 mii de lei. 14 dintre ei au rămas și fără talon.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră București: „Un tânăr în vârstă de 28 de ani a condus o motocicletă având montat un suport de număr neconform, în partea din față lumini de altă culoare și intensitate și, totodată, modificări neomologate la sistemul de evacuare a noxelor”.

Șoferii care urcă la volan după ce au consumat alcool sau droguri și sunt implicați într-un accident soldat cu moartea victimei, vor face închisoare, potrivit noilor modificări ale legislației.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult