Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație. Soția autorului accidentului spune că acesta NU a lovit-o și că ”intrase în paranoia”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Soţia bărbatului care a lovit sâmbăta trei maşini, în centrul Capitalei, a fost externată luni, la prânz, de la Spitalul Floreasca.

Ea este cea care le-a spus poliţiştilor ca amândoi consumaseră droguri şi că soțul ei ar fi încercat să o omoare, intrând intenţionat în autoturisme. Cel mai probabil, femeia va fi din nou audiată, în timp ce individul de 39 de ani a fost reţinut duminică seară. Luni, el va ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Detaliile care apar despre acest caz sunt halucinante. Soția bărbatului și-a schimbat puțin declarațiile inițiale. Dacă sîmbătă spunea că au început să se lovească încă din autoturism, astăzi a declarat că nu a existat niciun contact fizic intre ei, dar că, pe fondul consumului de substanțe interzise, bărbatul intrase în paranoia, i se păreau ciudate mașinile care erau pe stradă, că la un moment dat s-a uitat în geanta ei si a confundat un ruj cu un aparat de interceptare, moment în care i-ar fi spus soției: ”Ce faci, mă filezi?”

În acest punct au început amenințările cu moartea și i-ar fi spus femeii că ”azi, moare unul dintre noi sau murim amândoi”. Apoi, bărbatul a provocat accidentul.

Ieri, la anchetă, bărbatul a spus că soția a început să-l lovească, dar că nu a vrut să o omoare, pentru că o iubește.

Medicul care i-a acordat bărbatului primele îngrijiri spune că acesta a fost cooperant.

După toate aceste declarații contradictorii, femeia va ajunge din nou la audieri.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult