Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație în cazul unui adolescent din județul Sălaj, găsit mort într-un pârâu. Descoperirea anchetatorilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Răsturnare de situație în cazul unui adolescent de 17 ani din județul Sălaj, găsit mort într-un pârâu. Deși inițial polițiștii au crezut că este vorba despre un accident, rezultatele necropsiei au arătat că tânărul a fost ucis.

La 24 de ore de la descoperire, un bărbat s-a prezentat la Poliție și a mărturisit crima, însă refuză vehement să mai vorbească în fața anchetatorilor.

Un bărbat de 35 de ani a mărturisit că el l-a ucis pe adolescent

Sâmbătă dimineață, un trecător a sunat la 112, după ce a observat cu groază trupul tânărului într-un pârâu din Șimleul Silvaniei. Locul a fost împânzit de criminaliști, iar inițial a fost luat în calcul un accident. La scurt timp, însă cei de la Medicina Legală au anunțat că adolescentul avea o fractura craniană destul de serioasă care nu ar fi putut fi provocată doar prin cădere. Imediat s-au conturat și detaliile unui caz de omor.

Duminică, după aproape 24 de ore, la secția de Poliție din oraș, s-a prezentat un bărbat de 35 de ani care le-a spus agenților că el l-a ucis pe adolescent, fără a mai oferi și alte detalii.

Imediat, cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. După ore întregi de audieri, anchetatorii nu au reușit să afle motivul crimei. Suspectul a refuzat în mod constant să vorbească și să ofere orice tip de informații. Individul a mărturisit fapta și apoi a pastrat tăcerea pe tot parcursul interogatoriului.

Citește și
criminal
Condamnat pe viață după ce și-a ucis soția, care tocmai născuse o fetiță. Ce a făcut cu trupul ei pentru a ascunde crima

În timp ce ancheta continuă, individul va ajunge, luni, în fața magistraților cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult