Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație. Cine este eroul care a donat o parte din ficat unei foste colege

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întreaga comunitate din Tășnad, judeţul Satu Mare este în stare de şoc.

Asta după ce au aflat că tânărul de 24 de ani, care i-a donat anul trecut fostei sale colege de şcoală o parte din ficat ca să îi salveze viaţa, este unul dintre suspecţii jafului de la bijuteria din Zalău. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La două săptămâni de la comiterea jafului, în care trei indivizi au plecat cu 2 kg de bijuterii, anchetatorii au pus mâna pe suspecţi, în timp ce aceştia încercau să iasă din ţară. Mare le-a fost surpriza să constate că în urmă cu un an, unul dintre suspecţii principali devenea erou după ce a i-a salvat viaţa, donând o parte din ficat colegei sale din adolescenţă. Asupra lui şi a celorlați doi nu au fost găsite bijuterii, ci doar 1000 de euro. În 19 martie imaginile camerei de supraveghere din magazinul de bijuterii au suprins cum doi dintre indivizi au intrat mascaţi şi înarmaţi cu un pistol, au ameninţat-o pe vânzătoare şi au îndesat într-o geantă zeci de bijuterii. Acum, cei trei sunt arestaţi pentru tâlhărie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult