Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rămășite umane și documente descoperite pe munte, lângă Râșnov. Suspiciunea anchetatorilor

Rămăşiţele unei persoane și câteva documente au fost găsite pe munte, la poalele Munţilor Postăvarul, în zona localităţii Râşnov, existând indicii că acestea ar aparține unui pompier din Mureș dispărut în februarie.

Astfel, sâmbătă, după descoperirea craniului și a documentelor, un echipaj format din cinci jandarmi montani şi doi salvamontişti s-au deplasat în zona localităţii Râşnov, pentru continuarea căutărilor, relatează Mediafax.

Actele ar putea aparţine unui pompier al ISU Mureş dispărut pe munte la sfârşitul lunii februarie, însă acestea trebuie analizate cu atenţie, pentru că sunt deteriorate.

„Misiunea este în cooperare cu Salvamontul. Sunt angrenaţi cinci jandarmi montani şi doi salvamontişti. A fost o persoană dată dispărută la sfârşitul lunii februarie, din judeţul Mureş. Ieri s-au găsit nişte haine şi nişte documente, dar sunt sfâşiate, iar astăzi s-au găsit părţi din corp, mai exact capul, dar după atâta timp trebuie să se facă analize pentru a se stabili cu exactitate cui aparţine. Misiunea de căutare continuă”, a declarat Radu Hegheduş, reprezentantul IJJ Braşov, pentru sursa citată.

Preşedintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a confirmat că în zonă se desfăşoară căutări şi, din primele informaţii, se pare că trupul din care s-au găsit bucăţi ar fi fost dezmembrat de animale.

La finele lunii februarie, un tânăr de 37 de ani, angajat al ISU Mureş, a dispărut pe munte. În 26 februarie, tânărul a răspuns la telefon şi a spus că este în drum către Vârful Omu, după care nu a mai revenit. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult