Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Radu Mazăre, aproape de extrădare. Cine este femeia care îl însoţea când a fost prins

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ministerul justiţiei este gata să ceară extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar. Procedura - spune însă Ana Birchall - va fi declanşată abia după epuizarea ultimei proceduri administrative, la Curtea de Apel Bucureşti.

După ce Radu Mazăre a fost reţinut de autorităţile din Madagascar, Ana Birchall a anunţat joi la prânz că a dispus "miercuri seară toate măsurile necesare organizatorice în interiorul Ministerului Justiţiei. În momentul de faţă, conform legii, până nu avem o decizie definitivă a instanţei de judecată, nu putem să facem nimic, deci aşteptăm documentele de la instanţa de judecată”.

Întrebată de corespondentul ProTV Ovidiu Oanţă la ce se referă, dat fiind că există o decizie definitivă, dar că încă nu este motivată, ministrul a spus că „trebuie să fie o decizie definitivă care să poată să fie pusă în aplicare”.

Joi, Poliția Română a sesizat Curtea de Apel București cu privire la arestarea lui Mazăre în Madagascar. CAB, care a emis mandatul de urmărire internaţională pe numele fugarului Radu Mazăre, trebuie acum să emită şi o încheiere prin care să consfinţească că sunt îndeplinite toate condiţiile. După aceea, va informa Ministerul Justiţiei, care va trimite cererea de extrădare.

 

Citește și
Radu Mazare, primar COnstanta, carnaval 2014
Radu Mazăre, condamnat la 9 ani și 10 luni ani de închisoare în dosarul „Polaris”
Cine este femeia care îl însoţea pe Mazăre în Madagascar

 

Fostul primar a fost condamnat definitiv de Instanţa Supremă la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje. Potrivit unor surse, şi femeia care îl însoţea pe Mazăre a fost condusă la secție de polițiștii din Madagascar, pentru clarificări, întrucât însoțea un urmărit internațional.

Este vorba despre o persoană din Constanţa, care nu este condamnată și nici urmărită internațional. Potrivit presei locale, ea ar fi administrat casa de modă care crea costumele pentru care primarul a devenit celebru.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult