Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Radu Aryan, copilul de doi ani care a dispărut în Botoșani, a fost găsit. Unde se afla

Your browser doesn't support HTML5 video.

Copilul de doi ani dispărut duminică în preajma comunei Tudora, județul Botoșani, a fost găsit în viață după 24 de ore de căutări. Era în apropierea unui schit, singur, lângă un copac.

O patrulă a poliției care l-a zărit, a chemat imediat ambulanța și băiețelul a fost dus la Spitalul din Botoșani. De duminică după-amiază, de când a dispărut, sute de oameni l-au căutat în zona respectivă, împădurită și greu de străbătut.

Băiețelul a fost găsit la câțiva kilometri distanță de locul unde,duminică, a fost surprins de către camerele de supraveghere ale unui canton silvic, pe când mergea singur, pe drum. Avea hainele ude, era speriat și tremura, în hipotermie ușoară, spun cei din ambulanță, care l-au preluat și l-au dus la spital.

De atunci, peste 300 de oameni, forte de ordine din mai multe județe, localnici și oameni din zone învecinate, l-au căutat neîncetat. Au adus câini de urmă, șenilate, două elicoptere, ATV-uri și drone cu termoviziune.

Alarma s-a dat duminică la ora 15.00, când bunica a observat că băiețelul lipsește. Femeia, care îl crescuse de când era bebeluș, venise cu nepoțelul în vizită la o cunoștință. Dar nu se știe cum, cel mic a reușit să iasă pe poartă.

Citește și
copil
Copil de 4 ani din Gorj, dat dispărut de acasă, găsit de poliţişti într-un parc

Bunica băiatului: „Când am ieșit după mai bine de jumătate de oră, îl caut și într-o parte și în alta. A plecat”.

Delia Neniscu, purtător de cuvânt, IPJ Botoșani: „Comunitatea s-a mobilizat și sunt foarte prezenți în zona și ajută forțele de ordine la căutări. În apropierea zonei în care a fost văzut ultima dată este o liziera, o pădure, sunt terenuri accidentate."

Mama copilului și tatăl lui, un bărbat de origine indiană, s-au întors în țară,luni dimineață, din Marea Britanie, unde lucrează. Amândoi s-au rugat ca fiul lor să fie găsit cât mai repede, nevătămat.

Acum băiețelul este evaluat la Spitalul din Botoșani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult