Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Protestatarii antivaccin au înfuriat reprezentanții Institutului Național pentru Studierea Holocaustului. Ce au făcut

La o zi după Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului sărbătorită în România, protestarii antivaccin au reușit să stârnească nemulțumirea reprezentanților Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel.

Câteva zeci de protestatari s-au adunat și duminică în Piața Universității. Aceștia au scandat diverse mesaje anti vaccin și au protestat față de măsurile impuse în contextul pandemiei.

Pe una dintre pancarte a fost scris un mesaj care i-a infuriat pe reprezentanții institutului Elie Wiesel: "VAKCIN MACHT FREI".

"9 octombrie, Ziua Națională de Comemorare a Victimelor Holocaustului din România. 10 octombrie, trivializarea memoriei victimelor Holocaustului: "VAKCIN MACHT FREI" pe o pancartă la protestul anti-vaccin din Piața Universității, au transmis aceștia pe Facebook.

Amintim că "Arbeit Macht Frei" (Munca te face liber) este o sintagmă care a devenit cunoscută după ce a fost scrisă la intrările lagărelelor de concentrare și exterminare germane, inclusiv la Auschwitz.

Citește și
Protest
„Un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore”. Reacția CNCAV la protestele din Capitală

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult