Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Protest inedit în Bistrița. Un bărbat supărat că nu are apă în casă și-a spălat rufele în fața companiei care o furnizează

Your browser doesn't support HTML5 video.

Protest inedit în Bistriţa. Un bărbat supărat că nu curge apă cu zilele în cartierul său a mers în faţa companiei care se ocupă de furnizare să-şi spele rufele în public la propriu!

Omul şi-a luat şi soţia, şi au avut cu ei şi cădiţa de baie a bebeluşului lor de numai 3 săptămâni şi o parte din hăinuţele lui.

”Am venit să îmi spăl rufele în public. De 3 luni de zile suntem fără apă. Mi-au oprit apa de sâmbătă dimineață și mi-au dat-o luni, a venit soția din spital născută de trei săptămâni, vineri a ajuns acasă și sâmbătă nu am mai avut apă. Nu am făcut duş de duminică”.

Tatăl unui bebeluş de numai 3 săptămâni, bărbatul este exasperat că, în ultima vreme, robinetul e mai mult de decor.

Teodor Sărețan protestatar: „Vin să îmi dea apă și să îmi spăl rufele copilului, am vănița frumos și să îmi spăl hainele, să îmi spăl rufele în public”. Ana Maria Sărețan: „Nu avem apă cu ce să spălăm bebele, cu ce să îi facem duș, cu ce să îi spălăm hăinuțele și nu e în regulă o oră, două, se ia apa, am sunat la ei că nu știau de situație".

Şi nu sunt singurii în această situaţie.

Femeie: "Am sunat și mi-au dat un număr care nu era alocat, nu era bun, foarte corect cum a procedat, așa ar trebui toţi".

Directorul companiei de furnizare a apei susține că a durat foarte mult până au identificat problema.

Ioan Șandru director general companie de apă Bistrița: „Am găsit avaria, deja buldo de duce în sus să ne apucăm de avarie, în seara asta terminăm și o să aibe apă, de sâmbătă tot căutăm, nu am găsit avaria până azi, în spate la un teren, nici nu știm cum a apărut”.

După aproape patru ore de la protestul celor doi soţi, avaria a fost remediată şi a fost reluată alimentarea cu apă în zona respectivă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult