Modifica setarile cookie
Toate categoriile

200 de persoane au protestat în Piața Victoriei și au cerut demisia premierului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aproximativ 200 s-au adunat, vineri seară, în Piaţa Victoriei, unde au cerut demisia premierului Viorica Dăncilă. Protestatarii au scandat "Demisia", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi" şi "Nu scăpaţi".

UPDATE 22:25 Protestul din Piața Victoriei s-a încheiat. Aproximativ 200 de persoane au luat parte la manifestație.

UPDATE 19:45 În Piaţa Victoriei sunt în jur de 200 de oameni care au vuvuzele, dar şi steaguri tricolore. De asemenea, un grup de manifestanţi a adus un baner cu mesajul "Ministerul Apărării Infractorilor", iar mai mulţi tineri au venit cu litere de mari dimensiuni, formând cuvântul "Demisia".

Manifestanţii strigă "Demisia", "Vasilica, nu uita, România nu te vrea", "Nu scăpaţi", "Veniţi cu noi, vă fură şi pe voi", "Justiţie, nu corupţie".

Citește și
Klaus Iohannis
Conflict între Președinție și Guvern. Klaus Iohannis îi solicită demisia premierului Dăncilă

În Piaţa Victoriei se află câteva zeci de jandarmi, care au delimitat cu garduri zona în care se află protestatarii, dar traficul nu este blocat.

Acţiunea de protest a fost anunţată pe Facebook la scurt timp după declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru şi i-a cerut public demisia.

„Retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost învestit. Au trecut trei luni, după care pot să trag o concluzie - doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru a României şi transformă astfel Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea solicit public demisia doamnnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru al României”, a spus Iohannis.

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, într-o intervenţie telefonică la Digi24, că preşedintele Klaus Iohannis este în campanie electorală şi că orice cetăţean poate cere orice, dar Guvernul poate fi demis doar de Parlament. Iordache a susţinut că preşedintele este deranjat de succesul vizitei premierului Viorica Dăncilă în Israel.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult