Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Protest al studenţilor în Timişoara. Au organizat în centrul oraşului "parastasul" Justiției

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un protest inedit a avut loc sâmbătă seara la Timişoara. Peste 200 de studenţi din toate colţurile ţării s-au strâns în centrul oraşului şi au organizat "parastasul" Justiției.

Protestatar: "Facem un parastas pentru Justiţie. Este păcat că în momentul de faţă în anul centenarului, în anul 2019 urmează să avem preşedinţia Comisiei Europene şi ar fi penibil din partea noastră ca stat de drept să ne fie suspendat dreptul de vot în această comisie"

Au adus un sicriu, lumânări şi colaci şi şi-au strigat nemulţumirile. Pe lângă studenţii din Timişoara, în Piaţa Victoriei au fost prezenţi şi tineri din diferite oraşe precum Cluj, Sibiu şi Craiova.

Citește și
Stella Ronner-Grubacic
Ambasadoarea Olandei, fotografiată la masă cu Nelu Iordache, condamnat în prima instanţă. Ce spun oficialii olandezi

"Leagea-i lege pentru toţi, nu-i făcută pentru hoţi", "Visul meu din studenţie, o ţară fără hoţie", "Am venit din toată ţara, protestam la Timişoara", sunt doar câteva dintre lozincile strigate de tineri.

Unii dintre ei au purtat pancarte, iar alţii steaguri tricolore. Aceştia sunt hotărâţi să vină în Bucureşti, în dată de 20 ianuarie, pentru a protesta împotriva modificărilor aduse legilor justiei, dar şi împotriva guvernului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult