Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proprietarii unei case din Sibiu, terorizați de hoții care le dau târcoale. ”Vindem tot ce am făcut”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Proprietarii unei case din Sibiu au avut ghinionul să fie călcaţi de hoţi de 4 ori în ultimii doi ani. Imobilul se află la marginea oraşului şi nu este locuit permanent, aşa că necunoscuţii dau lovitură după lovitură.

La ultimul atac, făptaşii au fost surprinşi de o cameră de supraveghere montată special de proprietarul ajuns la disperare. Alte 30 de case din zonă au fost şi ele sparte în ultima vreme.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi bărbaţi dau târcoale casei şi, după ce distrug o fereastră, reuşesc să intre în interior. Alarma s-a declanşat şi, speriați, hoţii au fugit înainte să pună mâna pe ceva.

Primele spargeri s-au petrecut acum doi ani, când hoţii au golit casa de electrocasnice, undițe, băuturi fine şi biciclete.

Hoţii, care dăduseră mai multe spargeri, au fost prinşi în scurtă vreme şi pedepsiţi. O vreme a fost linişte în cartier, dar anul acesta casa a fost prădată din nou, de două ori. Ultima dată a fost cu ghinion pentru hoţii care n-au ştiut că proprietarii şi-au montat sistem de supraveghere.

Citește și
Fond suveran
Ce înseamnă Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Opoziția acuză un jaf PSD-ALDE

Proprietarul, care lucrează în Germania, şi-a ridicat casa în această zonă izolată tocmai ca să aibă linişte şi peisaj. Acum nu mai este convins că va dori să vină să locuiască în România.

”Dar la ce ni s-a întâmplat în ăştia 2 ani avem în gând să vindem tot ce am făcut, să vindem tot şi să nu ne mai întoarcem în România. Practic nu ne mai trage inima să venim în ţară la ce ni se întâmplă", spune Adrian Ignat, proprietarul casei.

Imaginile înregistrate la ultima spargere au fost predate poliţiştilor care încearcă să dea de urma suspecţilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult