Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesor din Vâlcea întins pe catedră, în timp ce elevii făceau tumbe în jurul lui. Inspectorul șef: „E halucinant” | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un profesor din Vâlcea s-a întins cu spatele pe catedră, chiar în timpul orei, în timp ce elevii fac acrobații în jurul lui. Imaginile filmate într-o clasă a Colegiului Național “Mircea cel Bătrân“ au ajuns la inspectoratul școlar.

Profesorul întins pe catedră şi elevii făcând tumbe sunt scenele petrecute recent în timpul orei de fizică a profesorului Doru Gherzan, un cadru didactic apreciat în oraşul Râmnicu Vâlcea.

Dascălul se apropie de pensie şi, probabil, şi-a pierdut răbdarea, dar şi autoritatea în faţa elevilor, care, iată, i s-au cam urcat în cap! În primul video se poate auzi şi un dialog destul de halucinant dintre Gherzan şi o elevă, arată sursa citată:

- Domnul, vreţi să vă facem un masaj?

- Voi vreţi să mă omorâţi!

Citește și
coronavirus
De ce a fost „botezată” Kraken cea mai infecțioasă tulpină Covid

- Nu, nu! Doamne fereşte!

- Te pricepi?

- Şi unde să-mi faci?

- Hei, pe spate! La coloană!

 Contactată de jurnaliștii locali, Mihaela Andreianu, inspector general al Inspectoratului Şcolar Vâlcea, a declarat: „Mâine (vineri, n.r.) voi trimite la CNMB o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult