Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesoară din Azuga, cercetată pentru abuz în serviciu și fals, după comportamentul de la clasă. Ce s-a stabilit până acum

O profesoară din Azuga este cercetată de polițiști pentru abuz în serviciu și fals material, după ce mai mulți părinți au depus plângeri penale. Profesoara este și anchetată disciplinar la nivelul instituției de învățământ.

Mai mulţi părinţi au depus plângeri cu privire la comportamentul la clasă al unei profesoare din cadrul Liceului Teoretic Azuga

Conform datelor comunicate, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, în zilele de 29, respectiv 31 mai, la sediul Poliţiei staţiunii Azuga s-au prezentat trei persoane care au declarat că au nemulţumiri cu privire la comportamentul de la clasă al unui cadru didactic al copiilor lor, elevi ai unei unităţi de învăţământ din staţiune, transmite Agerpres.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la nivelul unităţii de învăţământ este în curs o anchetă disciplinară cu privire la situaţia existentă. Totodată, a mai rezultatul faptul că profesoara ar fi notat un elev, în timp ce, în cadrul unităţii de învăţământ erau planificate alte activităţi, de natură extraşcolară", arată sursa citată.

Profesoara vizată de acele plângeri este cadru didactic al Liceului Teoretic Azuga, iar verificările urmăresc mai multe aspecte semnalate a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Aurel Graur.

Citește și
Profesoara
O profesoară a fost concediată după ce nu a fost la ore timp de 20 de ani. „Îmi pare rău, acum sunt la plajă”

„Este o sesizare făcută de părinţi, referitoare la modul în care profesoara a pus note elevilor din clasa a VIII-a: a trecut în catalog notele de la simularea la Evaluarea Naţională, fără acceptul părinţilor, în cursul săptămânii verzi. În prezent se desfăşoară, de către o echipă a IŞJ, o cercetare prealabilă pentru stabilirea situaţiei reale, care are în vedere şi alte aspecte", a precizat Graur.

Dosarul constituit vizează infracţiunile de abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale, transmite IJP Prahova.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult