Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesoara din Alba care ar fi avut o relație cu un elev de 14 ani, trimisă în judecată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Profesoara de limba engleză din Alba bănuită că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, a fost trimisă în judecată. Cazul a stârnit un imens scandal în urmă cu câteva luni.

Femeia în vârstă de 34 de ani preda la o şcoală gimnazială dintr-o comună din Alba de 10 ani, iar după izbucnirea scandalului şi-a dat demisia din învăţământ.

Relaţia dintre cei doi ar fi început în toamna anului 2018 şi ar fi durat până în luna ianuarie a acestui an. Cei doi s-ar fi întâlnit de mai multe ori în această perioadă, până când colegii profesoarei şi-au dat seama că între elev şi profesoară există o apropiere nefirească.

În urma anchetei, în telefonul adolescentului de 14 ani s-au găsit imagini explicite. După scandal, băiatul a fost consiliat psihologic.

Fosta profesoara este cercetată pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor şi riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.

Citește și
SMURD
O profesoară din Ploiești s-a aruncat de la etajul 6. Ce s-a descoperit în apartamentul ei

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult