Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesoara de gimnaziu din Argeș, cercetată pentru că ar fi bătut un elev la ore. Scenele au fost filmate

Your browser doesn't support HTML5 video.

O profesoară de la o școală gimnazială din județul Argeș este acuzată că, în timpul unei ore, ar fi agresat un elev de 12 ani.

Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, la o școală gimnazială din comună Sălătrucu. În timpul orei de educație socială, băiatul s-ar fi aplecat să își ia pixul de pe jos și i-ar fi răspuns colegei lui care l-a întrebat ce face. Potrivit celor spuse de elevi, profesoara s-a enervat ca elevii i-au deranjat ora, și l-ar fi tras de păr pe băiat, apoi i-ar fi dat câteva palme în fața celorlalți copii.

Scenele au fost filmate de elevii din clasă, dar profesoara i-ar fi amenințat ulterior că îi va lăsa repetenți dacă nu vor șterge imaginile din telefoanele mobile.

Și fetița cu care vorbise elevul în timpul orei ar fi fost agresată de profesoară, pentru că ar fi vrut să anunțe directorul școlii. Fata ar fi fost trasă de păr, susţin colegii ei. Seara, băiatul s-a simțit rău, iar părinții lui au chemat ambulanța. Apoi au făcut plângere la Inspectoratul Școlar.

Deocamdată, profesoara respectivă nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima punctul de vedere. Ea este audiată acum de poliţie. Şi inspectoratul şcolar face anchetă.

Citește și
profesoară
O profesoară a violat doi elevi, iar cu unul a rămas însărcinată. Suma uriașă de bani pe care o vor primi victimele

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult