Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Procurorii ar putea extinde ancheta în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mario Iorgulescu era sub influența alcoolului și a drogurilor sâmbătă noapte, când a provocat accidentul în urma căruia a murit un tânăr - tatăl a doi copii. Sunt rezultatele preliminare ale testelor făcute de medicii legiști, comunicate oficial.

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, care se află acum în stare gravă la spital, s-ar fi urcat la volan chiar dacă era aproape în comă alcoolică, iar rezultatul a fost pozitiv și la cocaină. "Trebuie să plătească pentru faptele lui." - spun revoltate și îndurerate rudele victimei, care au ținut să facă un apel disperat către toți părinții cu bani - "Nu le mai cumpărați copiilor mașini atât de puternice.".

În dosarul în care se adauga acum şi alte infracţiuni: conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului şi a substanţelor interzise, ar putea fi vizate şi alte instituţii.

  Procurorii ar putea extinde ancheta şi asupra administratorului drumului  

Ancheta s-ar putea extinde şi asupra administratorului drumului pentru că nu a luat toată măsurile necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a acestui scuar. Semnul care există acum la locul accidenteului nu exista în noaptea fatidică, a fost instalat abia după tragedie.

Mario Iorgulescu este şi acum în stare gravă, la secţia de terapie intensivă unde este ajutat de aparate să respire. Familia tânărului nu a vrut să facă nicio declaraţie.

Citește și
accident Mario Iorgulescu
Primele rezultate ale analizelor în cazul lui Mario Iorgulescu. Ce ar fi consumat în seara accidentului

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult