Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințul Charles ia titulatura Regele Charles al III-lea. Care sunt titlurile prințului William și soției sale, Kate

Prințul Charles devine Regele Charles al III-lea, după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a - King Charles III.

După decesul reginei Elisabeta a II-a, joi seară, Prinţul William şi Catherine şi-au asumat titlurile de Duce şi Ducesă de Cornwall, așa cum apare pe conturile lor oficiale de Twitter.

Prinţul Charles şi Camilla erau cunoscuţi anterior cu aceste titluri, pe care urmașii lor le-au preluat transmite joi seară CNN, citat de news.ro.

Astfel, în urma anunţului de joi al morţii reginei Elisabeta a II-a, biografia contului oficial de Twitter al lui Kate şi William s-a schimbat în: „Contul oficial al Ducelui şi Ducesei de Cornwall şi Cambridge şi al Fundaţiei Regale, cu sediul la Palatul Kensington". Prinţul William şi Kate au deţinut anterior titlul de duce şi ducesă de Cambridge.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani. Anunțul a fost făcut, joi, de Familia Regală Britanică.

Citește și
Prințul Charles a înlocuit-o pe Regina Elisabeta la un eveniment important. Suverana obișnuia să nu lipsească

„Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristețe pentru mine și pentru toți membrii familiei mele”, este primul mesaj transmis de Charles după moartea mamei sale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult