Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințesa Diana. 15 lucruri mai puțin cunoscute despre „prințesa inimilor”

Prințesa Diana este de departe cea mai mediatizată și fotografiată prezență publică din istorie. Iată 15 lucruri pe care probabil încă nu le știi despre prima soție a prinului Charles.   

O prezență iconică în viața publică, Diana a rămas în conștiința oamenilor datorită farmecului personal și pentru actele de caritate, dar și pentru controversele pe care le-a generat în istoria familiei regale.

1.Diana l-a întâlnit pentru prima dată pe Prințul Charles la vârsta de 16 ani, iar la acea vreme el se întâlnea cu sora ei mai mare, Lady Sarah McCorquodale.

2. Prințesa Diana a recunoscut că s-a îndrăgostit de un ofițer de protecție regală din cadrul Poliției Metropolitane, pe nume Barry Mannakee. Acesta era însărcinat să asigure siguranța prințesei.

3. Diana făcea parte din lumea aristrocrată a Londrei. Prințesa s-a născut într-o familie britanică de rang înalt, familia Spencer, și a avut titlul de Lady Diana Spencer înainte de a se căsători cu Charles.

Citește și
prințesa diana ford - 5
Mașina condusă de prinţesa Diana în anii ’80, vândută la licitaţie. Cât valorează automobilul | FOTO

4. Freddie Mercury a fost un bun prieten al prințesei Diana. Cei doi chiar au iești împreună la un bar gay din Londra, numit The Royal Vauxhall Tavern.

5. Rochia de nuntă a prințesei Diana a avut o trenă care a măsurat 7,6 metri. Mai mult, rochia acesteia era șifonată în momentul în care a călcat în biserică.

6. Diana și Charles s-au logodit după ce s-au întâlnit de 13 ori. Cererea de căsătorie a prințului a venit în mai puțin de un an de relație.

7. Diana a mers pe jos pe un câmp de mine în Angola, în 1997, cu doar câteva luni înainte de moartea ei.

8. Diana contribuit la schimbarea mentalității generașe față de SIDA. Acesta a dat mâna cu o mulțime de persoane infectate cu HIV pentru a demonstra că virusul nu se transmite prin atingere.

9. Diana a cunoscut-o pe regina Elisabeta înainte de a-l cunoaște pe Charles

10. Diana a vrut ca Prințul William să fie rege înaintea lui Charles

11. Diana i-a cerut reginei ajutor cu Charles, însă aceasta nu i l-a oferind spunând: „Nu știu ce ar trebui să faci. Charles este fără speranță".

12. Prințesa Diana era prietenă cu jurnaliştii. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi a fotst Richard Kay, fost corespondent regal pentru The Daily Mail.

13. După divorț, Diana a fost aproape de a se căsători cu un chirurg pe nume dr. Hasnat Khan, cu care a avut o relație timp de doi ani.

14. Prințesa Diana a confruntat-o pe Camilla Park pentru relația extraconjugală pe care o avea cu prințul Charles.

15. Prințul William a ceurt-o în căsătorie pe Kate Middleton oferindu-i inelul de logodnă al mamei sale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult