Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Principesa Sofia, fiica Regelui Mihai, a fost implicată într-un accident, în Otopeni | GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Principesa Sofia a României, fiica Regelui Mihai, a fost implicată luni într-un accident rutier produs pe DN1, în Otopeni.

Accidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 15.30, în dreptul localității Otopeni, pe DN1.

În acest accident au fost implicate trei mașini, iar la volanul uneia dintre ele se afla și Principesa Sofia, în vârstă de 65 de ani, care nu ar fi fost vinovată de producerea accidentului.

Cel care ar fi cauzat, de fapt, această tamponare ar fi fost șoferul din spatele mașinii în care se afla Principesa Sofia. El nu ar fi păstrat distanța regulamentară și s-ar fi ciocnit cu celelalte două mașini din față.

În urma acestui accident au sosit la fața locului medicii care au evaluat toți șoferii și persoanele implicate, dar nu a fost nevoie de transportul lor la spital. Totuși, principesa a fost rănită la mână.

Citește și
victime accident Marea Britanie
O femeie însărcinată a murit, iar 3 copii sunt în stare critică la spital în urma unui accident înfiorător, în Marea Britanie

Principesa Sofia a mers la sediul poliției Otopeni, marți, pentru a da declarații în legătură cu acest accident. Toți șoferii au fost testați pentru alcoolemie, rezultatele fiind zero.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult