Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul principe Nicolae: Regele Mihai m-a ales succesor. Un băiat trebuie să fie șeful familiei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Regele Mihai l-a ales succesor pe fostul principe Nicolae în baza Constituției din 1923, care prevedea că un bărbat ar urma să preia conducerea Casei regale, spune Nicolae de România, într-un interviu pentru site-ul nostru, știrileprotv.ro.

Nepotul regelui Mihai, înlăturat acum 4 ani, din lista de succesiune, dezvăluie și că ar vrea să se împace, cu familia Regală.

Nicolae de România: "Bunicul meu a considerat, a luat după Constituţia din 1923. Un băiat a trebuit să fie succesorul, şeful familiei, cum a fost întotdeauna. El a avut speranţă din 1992 că o să vin în România, o să fiu alături de familie, alături de ţară, exact cum a fost el. Cu mama mea am o legătură, vorbesc cu ea şi sper că relaţiile între mine şi mătuşile mele şi toată familia. Este vorba de familie, nu este vorba de Casa Regală, sper că va fi mult mai bine în viitor. Sprijinul meu este oferit, uşa mea este întotdeauna deschisă."

Mai multe dezvăluiri, despre copilăria sa, despre decizia de a se muta în România, dar și despre fetița pe care a recunoscut-o aflați în interviul difuzat miercuri, pe site-ul nostru, www.știrileprotv.ro, la secțiunea „Interviurile lui Vitalie".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
principele Nicolae
Casa Regală a depășit criza recentă și l-a invitat pe fostul principe Nicolae la funeraliile Regelui Mihai

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult