Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul mesaj RO Alert trimis după dispariția unui copil. Minorul a fost găsit în Gara de Nord

Autoritățile au transmis, vineri seara, primul mesaj de tipul RO Alert după dispariția unui copil. El a fost găsit la scurt timp de la avertismentul transmis de autorități.

UPDATE: Minorul a fost găsit în Gara în Nord.

“La data de 30.09.2022 minorul Druțu Angelin George de 13 ani a dispărut din mun.Galați, jud. Galați. Semnalmente: 1,60-1,65 m, aprox. 60 kg, păr saten, tuns scurt, ochi verzi, ten inchis, îmbracat cu geacă de culoare albă, pantalon de blug albastru, încălțări sport albe. Orice informație va fi transmisă la numărul unic 112", a fost mesajul trimis de Ro Alert. 

Autoritățile au informat, inițial, că sunt în căutarea unui adolescent de 13 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. La câteva minute după anunțul oficial și mesajul RO Alert, autoritățile au informat că băiatul a fost găsit. 

În comunicatul inițial, poliția a transmis că în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet de tren din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinația București. A fost recunoscut de mama sa, în urma vizionării înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult