Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul mesaj al lui Igor Dodon, după ce a ajuns la spital, din cauza unui accident rutier

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a precizat duminică seara că nu a suferit traumatisme grave, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident.

„Mulțumim tuturor celor din țară și de peste hotare, care au avut gânduri bune pentru mine și familia mea. Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mii de mesaje, la care însă nu reușesc să răspund acum. Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei. Fiți atenți și aveți grijă de voi și de cei dragi vouă”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicat într-un accident de circulație și a ajuns la spital. Mașina sa și încă una din suita prezidențială au fost lovite de furgoneta unei ferme de păsări, în apropiere de Strășeni, la nord-vest de Chișinău. Momentul impactului a fost înregistrat de camera de bord a unui autoturism, care trecea pe șosea. Imaginile surprinse arată ca maşina în care se afla Igor Dodon s-a răsturnat și a ajuns pe marginea drumului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
accident Igor Dodon
În ce stare e preşedintele Moldovei după accidentul grav de maşină. A fost dus la spital

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult