Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul lucru pe care-l va face Smiley după încetarea stării de urgență

Smiley nu se plictisește deloc în izolare. ”Nimic nu mai este presant și urgent”, a spus artistul într-un interviu acordat pentru news.ro.

”Este o perioadă în care trebuie să respectăm regulile impuse pentru siguranţă noastră, este cel mai simplu şi mai liniştitor mod de a relaţiona cu situaţia”, este mesajul transmis de Smiley. 

În timpul pandemiei de coronavirus, acesta și-a umplut timpul cu muzică și cu socializare. A compus piese, a făcut proiecte și a ținut legătura cu fanii prin intermediul unui vlog și a live-urilor de pe youtube. Simona Halep și Ianis Hagi sunt printre cei cu care a intrat în dialog.

 

Citește și
staiacasa
#staiacasă. Mălăele, Hagi şi Smiley, într-o campanie de prevenire a infectării cu covid-19
O oră în curte, desculț, la soare

 

”Am tot ce-mi trebuie în universul meu pentru a face ceea ce îmi place cel mai mult: muzică. Pe lângă asta, mă bucur de o masă bună, gătită acasă, de un joc pe calculator, de un serial, o carte, de comunicare pe reţelele de socializare cu oamenii, de întâlniri cu toţi ai mei dragi prin Skype, de o oră în curte desculţ la soare. Este o perioadă cum nu credeam că voi trăi, intensă, cu de toate, din care sper să reuşim să ne învăţăm lecţiile”, spune Smiley.

Artistul s-a apucat inclusiv de grădinărit și nu scapă nicio ocazie să râdă în hohote.

”Nu-mi vine să cred că trăiesc asta şi că pare că nimic nu mai este presant şi urgent aşa cum era odinioară. În afară de sănătate. Restul, rând pe rând capătă formă, se îndreaptă, se rezolvă”, este convins Smiley.

Smiley vrea să își ia părinții în brațe

 

Primul lucru pe care îl va face după relaxarea măsurilor va fi să meargă la Pitești să își ia părinții în brațe. 

”Cred că nimic nu va mai fi ca înainte, nici din punct de vedere al mecanismelor, nici din punct de vedere psihologic şi spiritual. Toată lumea este marcată de ceea ce se întâmplă acum, de lucrurile oprite brusc, de frică şi nesiguranţă, lumea este mai precaută, mai atentă la cei din jur şi sunt sigur că toate măsurile luate în perioada aceasta vor lasă urme în fiecare dintre noi”, a mai spus Smiley.

Melodia sa, interpretată alături de Cabron, ”Cine-i salvează pe eroi?”, a fost preluată inclusiv de MAI, pentru a mulțumi celor aflați în prima linie în lupta cu Covid-19.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult