Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul episod al serialului „Clanul”, lansat la festivalul de film „Sunscreen” din Constanța

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primul episod al serialului „Clanul” a fost lansat aseară la festivalul de film „Sunscreen” din Constanța.

Piața Ovidiu a devenit un adevărat cinematograf în aer liber, unde peste o mie de spectatori au urmărit cu sufletul la gură cel mai nou serial de televiziune marca PRO TV. Jojo, Codin Maticiuc, Șerban Pavlu și George Ivațcu sunt doar câțiva dintre actorii care au bucurat publicul din Constanța cu prezența lor.

„Clanul” este un serial despre mafie, o producție românească ce aduce pe micile ecrane foarte mulți actori cunoscuți.

Codin Maticiuc, actor: „Este cel mai bun serial românesc serial făcut în toate timpurile, din punctul meu de vedere. Avem comedie, avem acțiune, avem actori ca George Mihăiță, George Ivașcu, Carmen Tănase...” Cătălina Grama, actriță: „Dacă nu ar avea replicile în limba română ai zice că e o producție din altă parte. Are și suspans și acțiune și emoție și comedie.”

Răzvan Oprea, actor: „Clanul reprezintă o poveste atât de pitorescă și atât de adevărată despre România. Vedeți personaje extraordinar de vii. Este un serial în care veți vedea modalități de filmare și actori extraordinari și o regie foarte bine gândită.”

George Ivașcu, actor: „Ne veți revedea și la anul la sezonul doi, asta cu siguranță, pentru că povestea pe care o veți vedea astăzi în episodul pilot este o poveste care se deschide pe toate planurile.”

Primul episod i-a captivat pe cei prezenți la festivalul „Sunscreen”, care spun că vor urmări serialul în continuare.

Bărbat: „M-a prins foarte bine. O să mă uit până la final, chiar e foarte frumos.” Fată: „Interesant, destul de interesant. E ceva nou, cred că o să prindă la public.” Fată: „E foarte bine gândit, foarte bine făcut sunt entuziasmată și o să rămânem până la capăt.” Timp de patru zile, festivalul „Sunscreen” va fi scenă unde mai mulți regizori și actori români își vor lansa filmele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult