Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul deces înregistrat din cauza gerului: un bărbat de 65 de ani din Suceava

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Strajă a murit din cauza frigului, a anunţat luni prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi.

Potrivit prefectului, din datele preliminarii ale anchetei efectuate de medicul primar legist de la Cabinetul de Medicină Legală din Rădăuţi rezultă că bărbatul locuia singur, obişnuia să consume băuturi alcoolice şi a fost găsit decedat, duminică, în spatele locuinţei sale de către o vecină.

Pe de altă parte, Adomnicăi a informat că, în cursul zilei de luni, la nivelul judeţului Suceava circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene nu a fost afectată, un utilaj cu substanţe antiderapante intervenind la Punctul Vamal Siret.

În toate unităţile de învăţământ din judeţ orele de curs s-au desfăşurat în mod normal.

Echipele de patrulare ale ISU Suceava au continuat să acţioneze pentru identificarea unor persoane fără adăpost şi transportarea lor în adăposturi.

Citește și
iarna, elevi, zapada
Școlile din Constanța vor fi închise și marți

Toate unităţile teritorial-administrative din judeţ au fost informate cu privire la persoanele care necesită dializă, femeile gravide şi bolnavii cronici cu afecţiuni ce necesită monitorizare permanentă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult