Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele imagini de la răfuiala din București a motocicliștilor Hells Angels. Momentul atacului a fost filmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au apărut primele imagini de la scandalul în care două găști rivale de motocicliști s-au răfuit luna trecută în Capitală. Atacatorii fac parte din celebra grupare internațională de motociliști Hells Angels.

Altercația a avut loc luna trecută, lângă Foișorul de Foc din Capitală și ar fi început cu un conflict verbal între Dragoș Furtună, patronul unui restaurant din zona respectivă și Sorin Tomescu, unul dintre motocicliștii Hells Angels.

În imagini se vede cum victima scoate un obiect ce pare a fi un pistol, pe care l-a îndreptat în repetate rânduri înspre gruparea rivală. 

Potrivit anchetatorilor, Furtună ar fi folosit un pistol cu gaze, înainte ca ceilalți motocicliști să devină recalcitranți. La fața locului ar fi fost găsite însă mai multe bile de oțel.

Șapte dintre motocicliști au pornit înspre patronul restaurantului, și el motoclicist într-o grupare rivală.

Citește și
motociclisti
Sute de motocicliști s-au adunat la Galați. ”Unii dintre noi sunt văzuți ca fiind agresivi”
”Niște fumători de chiștoace, pe care presa îi ridică la rang de mafioți”

În imagini se vede cum îl ajung din urmă și încep să îl lovească brutal cu pumnii și picioarele apoi unul dintre ei scoate un ciocan și începe să îl bată.

Dragoș Furtună, bărbatul atacat: „Referitor la pachetarii ăștia care m-au atacat pe mine, îi văd niște fumători de chiștoace, pe care presa îi ridică la rang de mafioți și sperie lumea degeaba. sunt niște teribiliști cu care nu am avut nici un contact, nu am teritorii de împărțit cu nimeni. teritoriul meu îl consider proprietatea mea și atât”.

Șase dintre cei care au participat la bătaie au fost arestați preventiv, iar unul dintre ei se află sub control judiciar.

Acuzațiile formulate împotriva membrilor Hells Angels sunt de tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult