Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul Robert Negoiță a pus palmieri în Piața Unirii din București. „Costă până într-o mie de lei bucata” | VIDEO

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a plantat palmieri în Piața Unirii din București și spune că aceasta este „surpriza” pe care ne-o pregătea.

„Uitați cu ce surpriză venim! La Piața Unirii avem palmieri! Iată că lucrează aici oamenii, colegii, pun aici aceste plante minunate care ne plac atât de mult și cu care ne pozăm de fiecare dată când plecăm în afara țării, în zone mai exotice. Sunt plante aclimatizate. Specialiștii ne asigură că vor supraviețui inclusiv pe perioada iernii. Ajung să n-aibă probleme până la -15, chiar -20 de grade. Când au fost ultima dată -20 de grade în București? Haideți să fim serioși că s-a schimbat vremea. Și chiar dacă va fi să fie, îi protejăm pentru că putem să venim și să-i împachetăm (...). Și costă 2 lei, costă foarte puțin, până într-o mie de lei bucata, cu transport și TVA incluse. Avem garanția prin contract că dacă, Doamne ferește, moare vreunul va fi schimbat”, a spus Robert Negoiță pe contul său de Facebook.

În luna februarie, Primăria Capitalei a amendat Primăria Sectorului 3 cu 10.000 de lei pentru lucrări de amenajare a trotuarelor și a câtorva spații verzi fără autorizație și fără drept, zona fiind în administrarea municipalității, potrivit hotnews.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult