Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul Ploieștiului, derapaj într-un discurs despre gunoi: Suntem ca o doamnă de la lună la lună, având diverse probleme

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a susținut săptămâna trecută o conferință comună alături de prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, pe tema crizei gunoiului, încercând să explice de ce nu se pot lua măsuri pentru rezolvarea problemei.

Întrebat fiind care ar putea fi măsurile pentru rezolvarea crizei, Virgiliu Nanu a răspuns jurnaliștilor „o să vedeți”, făcând referire la o ședință pe care a convocat-o a doua zi, potrivit Observatorul Prahovean.

„E pe o logică simplă. Oamenilor, voi ce ați făcut în sensul acesta? Bine, nu că ar conta! Încă odată, nu sunt ipocrit. Merg ei (n.r. reprezentanții instituțiilor de protecția mediului), constată, dau niște amenzi, retrag autorizația și la ce folosește? Gunoiaele sunt full. Vorbesc de doi ani de zile că nu avem suficiente eurocontainere. Și-atât. Am rămas cu vorbitul, cu mersul în consiliul local, cu hotărâre să merg să votez (n.r. rezilierea contractului de salubritate cu operatorul de salubritate Rosal, actualul UWS, în AGA de la ADI Deșeuri) am votat, eram eu cu mine și cu mine și am ajuns aici. Sigur că par puerile, sunt puerile dacă vă spun vă pun la dispoziție printr-un comunicat sau când doriți amenzile pe care le-a dat poliția locală vis-a-vis de problemă…Și ce?? Pleacă de acolo șobolanii? Se iau containerele de gunoi? Nu! Și-atunci asta este supărarea”, a spus primarul în cadrul conferinței.

În cadrul aceluiași eveniment, primarul Andrei Volosevici a avut și un derapaj în timpul discursului.

„Măi oamenilor, nu e prima dată când se întâmplă! Vin eu în întâmpinare și întreb pe 4 ianuarie hai să facem o ședință de ADI. Sunt 84 de UAT-uri care au problema asta! Îmi închipui că și ele au reacție, îmi închipui că și primarii de acolo, din nou nefiind ipocrit, vor să iasă primari, vor să se ocupe de lucrul ăsta. Haide măcar să discutăm, repet, să discutăm, despre un lucru: să vedem care este măsura. Care poate fi și plângere penală, care poate fi orice fel de lucru. Dacă noi stăm într-o voioșie d-asta așa și din când în când suntem ca o doamnă…în timpul vieții…de la lună la lună având diverse probleme…să mă ierte Dumnezeu! Da, vă spun eu, din informația mea sunt undeva vreo 30 de amenzi, 20-30 de amenzi date de către Poliția Locală. Și ce?? Au plecat de acolo gunoaiele?”, a spus acesta.

Un jurnalist a intervenit, spunându-i edilului că ar putea fi catalogat drept misogin, primarul oferind și un răspuns: „Am înțeles, probabil că sunt misogin!”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult