Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul din Vlădești, Argeș, este cercetat penal. Transporta un camion cu lemne pentru care nu avea documente

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primarul din Vlădești, Argeș, este cercetat penal. A fost prins la volanul unui camion încărcat cu lemne, pentru care nu avea documente.

Edilul făcea transportul pentru gaterul soției sale și susţine că ar fi avut în remorcă doar câţiva metri cubi în plus. El riscă acum să își piardă mandatul proaspăt recâștigat.

În urmă cu două zile, Cristian Dică - Hristu, edilul reales la Vlădeşti, aproviziona gaterul soţiei sale, aflat vizavi de Primărie. Poliţişti în civil l-au oprit în comuna Corbi. Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit în vehicul lemne fără acte de proveniență.

Cristian DicA-Hristu: „S-a făcut acea verificare, s-a constatat că există o cantitate de lemne în plus. Patru metri, ceva de genul ăsta, cinci aproximativ, șase, nu ştiu, nu ştiu sigur. Le-a confiscat şi cam atât deocamdată. O să facă, nu ştiu, o anchetă, aştept să mă sune”.

Poliţia, însă, îl contrazice pe primar. Întregul transport ar fi fost ilegal.

Citește și
jaf
O bandă de români a dat o spargere ca în „Misiune imposibilă” pentru a fura cărți rare dintr-un depozit din Londra

Reporter: „Omul spune că avea acte, dar avea pe o cantitate mai mică”. Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeş: „Conform celor constatate de colegii mei, nu existau documente de provenienţa privind materialul lemnos”. Reporter: „A făcut mai multe transporturi în aceeaşi zi?” Mădălina Epure: „Aceste aspecte vor fi verificate în cadrul dosarului penal”.

Primarul a lipsit joi de la birou. Subordonații nu au habar despre cele întâmplate.

Primarul risca o amendă penală sau chiar o pedeapsă cu închisoarea de un an. Dacă va fi condamnat, îşi va pierde şi mandatul tocmai câştigat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult