Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primar din Gorj, prins înjurând ca la ușa cortului. Edilul a fost amendat după ce a făcut scandal la un meci de fotbal

Primarul comunei Scoarţa din judeţul Gorj, Ion Stamatoiu, a fost amendat de către Poliţie, după ce a făcut scandal la un meci de fotbal la care a jucat echipa locală.  

Edilul s-a luat la harță cu un alt bărbat şi a folosit un limbaj obscen, care a provocat nemulţumirea celor prezenţi.

În imaginile publicate de televiziunea TV Sud, edilul Ion Stamatoiu este surprins în timp ce intră pe teren şi se ia la harță cu un bărbat.

În filmare se aude cum primarul cere altor persoane să îl scoată afară de pe teren pe un bărbat, în timp ce înjură. Deși la fața locului se aflau și copii, edilul nu s-a sfiit să folosească un limbaj obscen.

Întreg scandalul a avut loc la meciul de fotbal care s-a încheiat cu o victorie a oaspeţilor, echipa din Scoarţa pierzând în faţa celei din Drăguţeşti cu 1 la 2.

Citește și
zapada ranca
A venit iarna la munte. La Rânca s-a depus deja primul strat de zăpadă | VIDEO

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, la data de 13 noiembrie a.c., poliţistii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti, s-au sesizat din oficiu cu privire la un incident produs la un meci de fotbal, care a avut loc în comuna Scoarţa. Din verificările efectuate, s-a stabilit, faptul că, în timpul partidei de fotbal, un bărbat, de 71 de ani, din comuna Scoarţa, ar fi avut un conflict verbal cu un tânăr, de 25 ani, din municipiul Târgu Jiu, adresându-şi reciproc cuvinte şi expresii jignitoare. Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, în temeiul Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Gorj, conform news.ro. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult