Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima reacție a vicepremierului Paul Stănescu în scandalul dintre Iohannis și Dăncilă

Vicepremierul Paul Stănescu, care preia interimar conducerea Guvernului în perioada în care Viorica Dăncilă este în concediu, a reacționat, vineri, la sesizarea lui Klaus Iohannis la Curtea Constituțională.

"E decizia preşedintelui. Sigur că doamna prim-ministru, bineînţeles şi eu, vom respecta decizia Curţii Constituţionale.

Altceva nu pot să spun la această oră. Eu cred că acest conflict Curtea Constituţională va da o decizie cât mai repede şi sigur că cu toţii respectăm deciziile Curţii Constituţionale", a afirmat Paul Stănescu după prezentarea bilanţului Ministerului Dezvoltării, pe care îl conduce.

El a adăugat că toată lumea trebuie să respecte Constituţia şi legile.

"Toţi trebuie să respectăm Constituţia şi legile ţării, indiferent cum ne cheamă şi indiferent ce funcţii deţinem la un moment dat în statul român", a mai spus Stănescu, potrivit Agerpres.

Citește și
klaus iohannis
Iohannis a promulgat legea care interzice actele de hărţuire în public şi în privat

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a transmis CCR o cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională în relaţia cu prim-ministrul. Șeful statului a motivat că Viorica Dăncilă nu l-a informat că intră în concediu şi că a desemnat un alt membru al Guvernului să exercite atribuţiile sale.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult