Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima reacţie a părinţilor tânărului care a ucis doi tineri cu mașina în 2 Mai

Your browser doesn't support HTML5 video.

Părinţii băiatului de 19 ani care, drogat fiind, a ucis doi tineri după ce a intrat într-un grup de opt oameni, la 2 Mai, au avut luni seară prima reacţie în acest caz.

Părinții au reacţionat printr-un comunicat transmis HotNews.ro, în care spun că încearcă să găsească un echilibru şi să îşi ofere sprijinul pentru tratamentele medicale necesare „pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate”.

Ei declară că nu există cuvinte prin care să îşi exprime durerea şi şocul provocate de această tragedie în care fiul lor a fost implicat, că înţeleg că nimic nu poate înlocui un copil.

„Căutăm să găsim un echilibru şi dorim să ne oferim sprijinul şi susţinerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conştienţi de implicaţiile pe care le va avea această tragedie asupra vieţii lui şi nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale”, mai afirmă părinţii băiatului de 19 ani, adăugând că sufletul le e pustiit şi că trăiesc o suferinţă fără margini.

Autorul accidentului produs sâmbără dimineaţă în 2 Mai şi soldat cu moartea a doi tineri şi cu rănirea altor trei a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani. Mama sa are afaceri în domeniul imobiliar. Tatăl băiatului este pasionat de maşini.

Băiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile duminică, prin decizia Judecătoriei Mangalia. El era conducător auto începător şi îşi luase permisul în luna mai a acestui an.

Cu puțin timp înainte de tragedie, tânărul fusese oprit de două ori de echipaje de poliție, dar de fiecare data a fost lăsat să plece, după verificări sumare. A urmat accidentul mortal. DETALII AICI

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult