Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima reacție a Mariei, după ce a fost găsită în R. Moldova. Ce a făcut imediat după ce a plecat de acasă

Apar noi detalii despre studenta din Iași găsită în Republica Moldova la două săptămâni după ce a dispărut. Maria a plecat de acasă pe 9 mai, iar de atunci familia nu a mai știut nimic de ea.

Ziarul de Iași scrie că fata a plecat direct la București, unde şi-a vândut telefonul şi laptopul. În zilele ce a urmat, tânăra de 20 de ani a trecut granița, în Republica Moldova.

Un moldovean care a văzut o știre despre dispariția ei a recunoscut-o marți, la prânz și a sunat la poliție.

Părinții fetei au mers în Republica Moldova ca să o aducă acasă. Aceștia spun că Maria şi-a premeditat fuga, deoarece şi-ar fi luat rămas bun de la apropiați. 

Tânăra a făcut o postare pe Facebook unde asiguă cunoscuții că este teafără.

„Bună! Aș vrea să vă spun că sunt bine, m-am revăzut astăzi cu familia mea și nu mai sunt căutată de poliție. Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău, sunt complet teafără și nevătămată. Apreciez implicarea voastră în găsirea mea și mă bucur că există atâția oameni altruiști și plini de compasiune printre voi!”, a scris ea.

„Astăzi, 23 mai a.c., tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult